Lasati gasculitele sa vina la mine

Adevarat va graiesc voua in aceasta dimineata duhovniceasca. Duhul elfesc m-a cuprins inca de la primele ore ale zilei si va spun ca m-am dezbracat de prejudecatile lumesti si ideile dracesti.

Va zic intru adevar ca nu exista o alta cale decat cea a incluziunii (sic!) culturale, iar goarna duhului elfesc a hotarat sa trambiteze venirea mantuirii (cu M, daca sunteti into spiritual shit). Asa cum Saul, cel mai bun pr-ist al crestinatatii (nota bene pt profesioniste, that guy had no fuckin internet si nici logistica) a fost luminat pe drumul Damascului, asa si eu, bietul elf  cuprins de crize, m-am luminat pe drumurile Dorobantilor si adevarat va spun: lasati gasculitele sa vina la mine!

Nu le judecati aspru, voi ce fara de minte si aprigi ghicitori de suflete. Gasculitele, bambuiste sau gobliniste, dreduite sau tuguiate in buze, intelectuale sau darwiniste sunt manifestari ale sfintei trinitati postmoderne. Caci a lor este si imparatia(daca se supara va iau si jumatate din ea), si linistea si vorba cea de pe urma.

Nu fiti haini si nu aruncati cu pietre in dansele. Nu aruncati cu pietre in nimeni ca nu e frumos!! Poate atunci era la moda, dar moda s-a schimbat si acum civilizatia ne indeamna sa ban-uim sau ignoram.

Loviti-le cu flori de nu ma uita si rugati-va sa va bage in seama. Nu fiti cu sufletul nemultumit si nu va maniati pe dansele cand scot porumbei pe gurita sau slavesc moastele sfantului Bucurenci. Cum ne indeamna Monica gura de aur,  citandu-l pe marele aposotol de gasculite – Irinel, e misto!

Ele sunt sincere, deci pretuiti-le pentru sinceritate. Nu ridicati spranceana a mirare (daca puteti) cand va insira pe de-a lungul si de-a latul istoriei filosofice in tocuri sau conversi. Multumiti cerurilor ca sunt incaltate si au scaun la cap… sau nu arunca, dupa voi, cu scaunul. Fiti blanzi cand ele sunt candide si zambiti cu pofta cand se supara din cauze muieresti. Daca ele se supara, fericiti-le, daca ele sunt nemultumite, mai incercati, daca ele plange (?!), mangaiati-le!

Ascultati pilda si nu faceti pe nebunii. (leave that to the pro`s:D)

Reclame

2 Responses to “Lasati gasculitele sa vina la mine”


  1. 1 likeadrum mai 13, 2009 la 8:01 am

    te simti potent azi, ha?

  2. 2 Melting mai 13, 2009 la 8:02 am

    când începi să mergi pe apă, dă-mi și mie un beep =))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: