In cateva zile

Nu am mai postat de cateva zile. Nu va temeti fani! elful nu a plecat. Doar se muta, dar asta e un alt story. Nu am mai avut tragere spre ale postarii. Pot sa va spun ca ieri am vazut in metrou o doamna care isi hranea bebelusu direct de la sursa. Mi s-a parut kinki:). Lumea se facea ca ploua, semn ca relatia naturala intre mama si fiu/fiica nu tine cont de tabuuri.

Tat ieri l-am vazut pe Banel Nicolita. Stiti cine este. Are un q7 alb. Era prin dr taberei, cre ca a fost si el sa pape la tarase, ca na… e cald. Domnita din dreapta nu parea (nb: nu am vazut-o decat in fuga troleului) prea faina. Se prea poa sa am si eu gusturi nealese. Mr Banel e mai mult decat un jucator de fotbal, pt mine este anti-viagra: stiti cand sunteti luati de val si nu puteti din diferite motive sa prestati(parinti acasa, lipsa de spatiu, deci factori exteriori) si va proiectati o imagine sa va taie de tot pofta? La mine e Banel. Deci a fost o „intalnire de gradul O”:)

S-ar putea sa schimb „wheel of time” cu „zboara puiule, zboara!”, dar nu sunt prea convins. inca.

M-am bagat urat in Farscape si m-am ras ca vaca aseara la ep 13 din sezonu 3. Au fost mult mai multe lucruri intamplate in perioada asta, dar cu alta ocaziune o sa va impartasesc din tainele ultimelor zile.

0 Responses to “In cateva zile”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: