oamenii e rai sau de ce toata lumea vrea sa ti-o traga

Nu stiu care e secretul din spatele ping-pong-ului nervos, dar ma bucur ca am momente de declick. Ma lasa si pe mine bataitul, probabil ca in dexter, cand fabrica de circumvolutiuni intra in automatic shut down:). same case, here.

Evit sa incep sa dau povestile anului acesta minunat, dar de la arabi la regizoare, am avut parte doar de „experiente de viata”. Cateva lucruri minore, dar care m-au amuzat, fara sa fiu nici porno, nici incrancenat. Acum 🙂

  • „trebuie sa (te) daruiesti, inainte sa ceri” (apropos de cum se mai angajeaza in perioada asta)
  • „vreau si eu sa intru, vreau si eu sa intru”…, de ce nu au fost mese la 10 dimineata… organizator nenorocit (apropos de ARTISTE si FETE de afaceri)
  • „sa ne vedem si saptamana viitoare… ….” (adica nu mai raspunde 🙂 )
  • „restatele la salariu la sfarsitul lunii iunie,  mai asteapta putin… …” (idem) 🙂
  • „iti dau un mail luni…  … ” (idem)

Sau it`s just my face? Se prea poa… atrag toti oamenii de bine: „frate, da si mie o tigare”… e cumva similar cu „uite un prostut, hai sa dau si eu din gura sa ma lase dracu in pace”.

Eee… daca va pare ca iar ma lamentez, inseamna ca sunteti cretini. THIS is not how i do it :). Sunt mulllttttt mai enervant.

Si mai citeam ca unii sunt impresionati de altii care fac fapte bune, din diferite motive. Eu as fi impresionat daca as da si eu peste cativa care nu vor doar sa te frece la mentosan pe capace de cola 🙂

Anyways, incent incet imi revine si cheful de scris… asa mai sfios la inceput, dar cu siguranta cand dau peste mine vremile bune o sa va dau si eu bunele scrieri… pan` atunci… ma antrenez 🙂

1 Răspuns to “oamenii e rai sau de ce toata lumea vrea sa ti-o traga”


  1. 1 Sebi august 26, 2009 la 6:58 am

    „Anyways, incent incet imi revine si cheful de scris… asa mai sfios la inceput, dar cu siguranta cand dau peste mine vremile bune o sa va dau si eu bunele scrieri… pan` atunci… ma antrenez :)”

    Te astept cu interes, ciudatule!


Lasă un comentariu