the perfect saturday

maine ma duc la munci, azi fiind sambata, deci azi e cumva duminica, deci ultima zi din vikend and it`s quite nicee. M-am bagat in seama pe twitter si alte bloguri. Sunt cativa blogari si masculi si femele care au umor. Ceea ce e surprinzator, eu fiind ferm convins ca autoironia este o calitate mai rara decat fecioria intr-un bordel de pe dorobanti.

Got myself a book, pare faina. Papat ca un scrof, dai cu struguri, dai cu ciocolata, intins la bec si dat din maine si tat mai ciugulit neste alune. Lifeee is great 🙂

a treia oara cand vad „SUA nu fac progrese… bla bla bla”. Sunt eu cretin sau sunt eu cretin. SUA nu FACE progrese… SUA, as in Statele Unite ale Americii as in tara, Statele Unite ale Americii, ca statele sunt bagate intr-un singur stat federativ, ca si cum am zice Germania nu fac progrese… Si pana meaaa… pe rfi. Deci sunt moron sau sunt moron?

Anyways, noi sa fim sanatosi. Ar trebui sa ma duc acasa, in Mangalia and soon. Toamna fuckin rulz la mare. Dar asta intr-un post cand o sa fiu sensibil si gingas si delicat. Deocamdata e za perfect saturday, i`m full like a stuffed turkey and let me tell you, it`s great.

Asa ca va las cu o poveste 🙂

inchide ochii si incearca sa visezi


1 Response to “the perfect saturday”


  1. 1 noiembrie septembrie 19, 2009 la 3:51 pm

    foarte buna povestea. Mai vrem.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: