cum sa iti gasesti zenul in piata moghioros

dupa cum ati auzit, m-am mutat. din nou. a treia oara in juma` de an. un mic voyageur, un tanar nomad, cu adevarat spirit liber si nealterat 🙂

fireste, in dr taberei. pe langa favorit. strada pravat. frumos loc. mai bizar este ca sunt doar la et 2 si ma trezesc dimineata. sau ca ma cam vad vecinii din blocu de vis a vis cand ma schimb. eee, noi sa fim sanatosi. zenul e in plina revenire si o semnificativa importanta o are faimoasa piata moghioros.

ca sa fim clar intelesi: Piata Moghioros rulz. Poi asa ma ia un drag sa ma plimb pe la toate tarabele pline de dracovenii. Sunt eu prea pui de Moromete, cred. Sunt puradei care iti cer un leu, sunt gogosi pline de e-uri, cam necoapte dar bune in draci, fructe, legume, carne, servete, oale, blide, cuie, cabluri, haine… Camm de toate gasesti in piata. I like it. Intre mall si piata, nu se discuta.

E atmosfera, e bucurestiul de azi, e harmalaia si combinatia de proaspat si kitsch care ma acopera de o multumire totala:) E chiar autenticitate, indiferent de forma sa. Saorma e saorma si strugurii (aia f f f dulci) sunt struguri. Ca sa nu mai vorbim de celebrele crasme din care te izbeste un miros de mici, moarte caprioarei.

Intru si zau ca m-as plimba ca un titirez pe acolo, doar ca sa casc ochii si sa ma amuz. Si cand dai si peste o tanti care te invata ea unde sa gasesti prosope de bucatarie si prelungitoare, iti dai seama ca Bucurestiul, daca stii sa-l vezi, nu e deloc neinteresant 🙂

2 Responses to “cum sa iti gasesti zenul in piata moghioros”


  1. 2 Le Taula octombrie 10, 2009 la 11:37 am

    ti-am ginit bloaga prin sintagma „melodie atat de sexy ca sa nu imi vina sa cred”.
    A naibii fatalitate, parol.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: