Brain for „brime-minister”

tot ma gandeam daca sa scriu ori ba despre subect, dar prea m-am invartit zilelea astea mic si indarjit cum is. sooo, ie`te ca scriu. Ca premier il vreau pe Brain.

De ce tocmai Brain?, ma veti intreba cand stim prea bine ca unica lui doleanta este sa „take over the world”. Simplu: intruneste conditiile tuturor:

1. Baselu a zis ca vrea candidat desemnat din partea PDL: poi Brain e za perfect choice pt un partid care abunda in jucatori politici si economici. Brain, Blaga, Boc, Basescu… nu se integreaza taman bine? s-ar integra perfect in logica basesciana de a juca surprinzator. Cand toata lumea vrea un om, Baselu ne-ar da un soricel alb. Fa-bu-los in relatia cu FMI, ca tot zise mr B ca vrea asa ceva. Face Brain un plan sa scapam si de datoria imprumutului, din 2 mutari si 3 miscari.

2. PDL va face ce zice Baselu, deci Brain e bun si pt ei, mai ales ca e aproape la fel de inalt ca Boc si la fel de autoritar ca Blaga.

3. PSD ar sustine negresit un prim ministru fara culoarea, deci alb doar ca sa detina un candidat pentru a-si exersa tusele rosii. Va dati seama ce pupil ideal ar avea Iliescu, Hrebe sau Mitrea? Un evil mouse pentru some bad asses characters. Si Geaoana are de castigat, macar pt ca s-ar gasi inca un personaj care sa incurce jocurile in interiorul partidului, asigurandu-i un respiro binemeritat dupa alegerile din aceasta toamna.

4. PNL ar miza pe capacitatea lui Brain de implementare a unor masuri economice ultra-liberale, deoarece stilul lui Brain se raporta la lume ALTFEL pare ca va conveni si lui Antonescu. Ca altfel e inteles altfel de cei doi…, aista e o alta poveste 🙂

5. UDMR ar fi cel mai incantat. In sfarsit cineva care nu se va uita urat la ei cand vor cere autonomie locala, pt ca Brain nu se impiedica de cestiuni minore. In definitiv, Brain gandeste la scara larga.

6. Minoritatile nationale, chiar daca au zis ca nu vor sprijini pe altcineva decat pe Johannis, cu siguranta Brain este un minoritar ca un soricel de laborator genial ce se afla. Deci cred ca vor exista compatibilitati.

Asa ca oameni politici, give Brain a chance 🙂

1 Răspuns to “Brain for „brime-minister””


  1. 1 Florin octombrie 15, 2009 la 5:52 am

    Cine nu l-ar vrea pe Brain ? :))) Eu mai am o varianta : DEXTER ( din Laboratorul lui Dexter )


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: