Bucuresti, uusaa

Putinii cititori ai blogului stiu cu siguranta ca mosulica este fanu meu nr 1. Citeste ta pe fi`su in fiecare dimineata; ba il mai si apostrofeaza din cand in cand:”da` tu nu mai scrii la blog?”. Ce mai incoace si`ncolo, blogaru lu` tata si ziaristu` lu`mama. Un plod au, daca nici pe ala nu`l citesc, cine s-o faca? 🙂 Mai nou, si neamurile din afara cica ma citesc. Is faimos nevoie mare in clan; le-am zis alor mei, faima proaspat capatata nu-mi va schimba stilul, condeiul si modestia :))

Aceasta fiind spune, azi a venit nea` joe biden in bucuresti, romania. Mare mandrie. Mai ales pt nea` caisa care a spart conducta cu excavatoru. Va dati seama titluri de maine: „Nea` Gica l-a infundat pe nea joe”, „Biden: Sa vina Bechtelu` la pasaj”, „Axa Baselu-Biden-Baneasa” etc, etc. Eu scriu frumos, asa ca nu o sa fiu hain.

De bucurie, soferii incepusera sa claxoneze in trafic taman cand a trecut coloana oficiala. Nu sunt sigur, dar cred ca nea` biden le-a facut cu mana. Ai nostri soferi i-au facut cu degetu.

La intoarcere, in 41 lume multa, dom`le. Deh… se aglomerase traficu`, masini cochete pe sine ferate, intarziere, puhoi de lume, fani steaua, fani fener. Un baiat cam prostut, dar social nevoie mare, intr-o engleza de gradinita catre 2 turci: „Steaua, number 1!”, razand increzator. (n.r. 1-0 pt fener la momentu asta) 😀

Frumos dom`le, azi. Numa bun sa-ti verifici zenu. Wuusaaa

0 Răspunsuri to “Bucuresti, uusaa”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: