febra, gripe si trairi mistice

Daca as fi foarte putin mai mult dubios as zice ca incepe sa ne ia dracu pe toti cu gripa asta noua. Mi s-a parut foarte tare ce a zis mr strainu-cercel in seara asta despre rata de mortalitate care este mai ridicata la gripa noua fata de cea veche (as vrea sa stiu si eu cand a aparut cea noua, de ce si cum… tapi sari la interval cu raspunsuri acilisea pe blog sa lamurim cititorii, care este) pentru ca organismul nu are o amintire formata la nivel celular, iar anticorpii nu s-au format pt acest nou tip de gripa. Kinki tare. Mai erau filmele alea sf cand extraterestrii crapa pentru ca vin in contact cu o atmosfera prea poluata, sau incasii au dat ortu pt ca spaniolii au aduc bacterii de pe batranul continent. Cam asa si acilisea.

Putem sa aberam in voiosie de aci incolo: necunoscutul nu doar inspaimanta, dar este si malign. Deci mai usor cu modernismul, sa traiasca conservatorismul si uite, ca la motiune, hop-ţop, asa am ajuns de la gripa porcina la titu maiorescu. Si mai suntem acuzati de prea putina imaginatie :))

Intorcandu-ne la ce zice specialistul, foarte jungiana imi pare explicatiunea, ba chiar imi suna cu reverberatiuni mistico-psihanalitice. Ca eu am ramas la un nivel al lecturilor din liceu si ma dau in vant dupa eliade si jung asta e cu totu alta discutie… ca nu mai fac pipi pe canapea, si asta e adevarat… dar… si fara sa fim fani inconstient colectiv, transa se manifesta prin extreme: trupul fie este aproape lipsit de viata, fie este prea plin de viata. iarna nu-i ca vara, iar daca nu am fost suficient de explicit… un trup in extaz mistic ori e prea rece ori e prea fierbinte. sunt cele 2 reactii clasice, nu e cine stie ce filosofie. either way, u`re spiritually fucked. Cum ar veni, suntem toti intr-o pasa mistica, ceea ce nu e chiar asa de mirare. Orice criza materiala este urmata si de una spirituala. Votati vitamina C sub sloganul „mai bine sarac, decat gripat”!

Daca nu ati inteles prea multe, tin sa va anunt ca mi-a curs nasul saptamana trecuta si am stranutat cu putere. Mi-a trecut cu ceai, miere, vitamina c, paracetamol usturoi si praz.Nu cred ca am ramas cu efecte adverse, ci doar efecte prietene.

Intr-un cuvant, avemalegericuoeconomiaderahatsivotantigripati. Yeeeiiiii

Reclame

2 Responses to “febra, gripe si trairi mistice”


  1. 1 Sebi noiembrie 3, 2009 la 6:24 am

    Uite-ma cum sar: gripa noua este de fapt un bubul venit din subsolurile planetei Marte cu intentii pasnice..ea nu vrea decat sa ne pupe pe toti in bot si sa plece inapoi la ea acasa pe Marte.
    Bubulii de pe Marte nu sunt extraterestrii, sunt doar niste creaturi manufacturate de masonii din Albania…Adi, tata, nu ma intreba pe mine, intreab-o pe matusa, n-ai vazut ca ea are toate raspunsurile?

  2. 2 o blonda noiembrie 3, 2009 la 6:45 pm

    eu am auzit ca gripa porcina e de fapt o treime aviara (adica provine de la un mix de virus porcin + aviar + uman). Si despre aviara sigur ca ne amintim cate ceva, nu? doar a fost abia acum cativa ani :))))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: