un fel de gay green lantern sau despre pink udrea

Incet incet ma insinuez si eu in presa parlamentara. Se strang oamenii, se dau telefoane, sa alearga, cameramanii sunt nervosi ca reporterii/presarii se baga in fata camerelor. Se fumeaza peste tot, mancarea la bufet e eftina, parlamentar sau presar toti sunt egali, cuminti asteptand la coada. Cu siguranta sunt si multe orgolii, barfe si rautacisme. Nu stiu inca despre ele. Anyways, la o prima vedere e misto atmosfera presarilor, zic si eu in naivitatea mea:P

Azi la caderea croitorului, si-a facut aparitia si udrea. Bai nene, dar era tanti udrea intr-un palton (haina lunga/trenci/alain delon) roz strident de-ti venea s-o musti nu alta. O fondanta blonda, ahhh… parca imi ploua in gura, sa mor de nu. As fi muscat-o pana ar fi facut cucurigu. Si cu pofta, nene! Doar ca la putin timp am orbit de la rozu ala si eram angoasat intre a pofti si a`mi proteja ochii. A zis o tipa bine: Parca e o lanterna. Si asa era… un fel de gay green lantern. Nu ma pricep la mode, daca o fi bine, o fi in trend, daca se poarta, daca nu. Insa prospetimea culorii, un fel de reclama la detergent pt rufe colorate, taria, un roz dement, aprig, cam isteric si cu personalitate exhibitionista m-au nenorocit.

Sigur, oamenii s-au dus catre ea, rozul i-a alungat rpd. Sper sa apara si poze pe bloguri/presa/undeva… A fost ca un moment de gratie. Parca o zana coborase in Parlament si vroia sa dea viata tortului cu bagheta ei magica.

Reclame

0 Responses to “un fel de gay green lantern sau despre pink udrea”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: