diplomatu si savarina

Am o stare de dat capete in gura si luat la morti pe idioti. si cretine si fufe cu pretentii de istete. Poi cum nene vine asta? mananca unii acelasi rahat si apoi vine sasu sa dea +2 clovni? Si astia toti acu sunt foarte importanti si insinunati si „vai, vai, vai unde e reprezentarea tuturor optiunilor?” Poi in plm de ce s-a impartit in 2 marea curului dezbatere?!? Nu pentru ca logica dicta (asumata de toti, inclusiv sasu si nasu si care draci or mai fi) ca agaricii sa fie intr-o parte si aia cu sanse intr-alta? De pana gastii bete au jiji si vadim sanse sa se bage in seama la „grupa mare”??? Hunor era din deal, la fel si oprescu.. dar LOGICA asumata aista era… Fute`m`as in ea de logica.

Imi crapa nervu ca mai vaz si pasaricile astea rase pe cap si picate`n limba dupa poezie care li se baga sub piele de isi dau drumu la glande sudoripare ezoterice. Da`v`as cu verbu peste boticu ala al vostru ingenu de caprioara europenizata la cursuri de civilitate online. Vai de pasul vostru delicat cu glezne cat pumnu meu (nu va agitati ca n`am pumnu mare) ca daca erati voi in 90 in Piata Universitatii nici minerii nu va alergau asa plapande si pretioase cum sunteti. Rotunde in istetime si sprintare ca un elefant pe cocaina.

Bine ca se enerva Baselu. Si plange ochiu ala frumusel al sau ca rata dezbaterea. Da`teeee baaa in spumele marii cu barca pe valuri. Si la teveu, oamenii fara chip. Ba unii, de ar manca si rahat si n-ar schita un gest. Perfectii maimutoi diplomati. Deja Geoana ma fascineaza. Pe crin il pricep cat de cat, pe baselu la fel, chiar si pe tristii aia de yesmani ai lu baselu. Pana mea, asta le e jobu. (TRU sopteste la urechiuse si baselu e pe scara ca o julieta cheala). Dar nu`l pricep pe Geoana. Sa dea ciuma portocalie in mine daca il pricep. Dintre toti, diplomatu fara gust cre ca ar fi singuru capabil sa spuna ORICE fara sa clipeasca. MHUAAAA si cand mai ii da cu „eu in turu 2” de parca e ceva dat de Partid… Sa dea gripa porcina in toti votantii dumitale sa ramana duminica acasa, tu`ti aroganta aia nemarginita. Sa vi se strice autobuzele si sa nu vi se trezeasca babele de dimineata. Ma duc sa pap o savarina ca de diplomat mi`a ajuns 🙂

ps: ce blande pisici sunt baietii de la a3 cu geoana… trist. pt cat isi dau cu pumnu in piept, au asa voci scazute acu…

0 Responses to “diplomatu si savarina”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: