habarnism si o lume minunata

Pentru ca Base e president, al hail the emperor`s new groove., slavit sa ii fie numele, luptator impotriva apocalipsei rosii, zburator al romanului si amant al viselor de reformare institutionala, bla bla bla am zis sa ma destind oleaca. Si am ajuns… iar… aci. Doar ca acu am zabovit oleaca mai mult. Muicaaa… Asa imi trebuie daca nu am viata (apropos de fraze care nu se invechesc, sa mor ca asta auzeam si in liceu. istoria asta iz a bitch). Si ma gandeam je cu jind… man.. i wish i was like Her. Nu spui despre o persoana X, ci despre asheaa… lumea asta care este. ea. Sigur sper sa mi se scoata ochii ca fac je generalizari nepermise. Ete fleosc. Scriu si eu sa ma amuz nu dadeati cu 140 max in mine 😛

Adicalea, dupa ce incrancenare am vazut pa twitter… fuck mi silly and call me luzar, a fost o incantare a spiritului sa citesc asta. Moara Bibi ca e barbat nemeric si nu ma respecta ca fiinta a luminii si carierei care sunt eu. Sigur, astia 10, 20 care ma citesc si pe mine stiu ca`s invidios ca o baba la sedinta de bloc. Deci ma scuza. Breee, dar m`am topit ca bambi in zilele bune cand am cetit. Bine le zice domnisoara. Mhuaaa… deci nu observasem decat ca e buna (ma scuzati pt ca sunt atat de ignorant, dar sa mor daca pricepe mintea mea cu ce cucu se manca asa ceva. Deci. Greierii imi canta la geam. Vantul bate. Iarba e verde. Si Eu Vreau Sa Ma Dezvolt Personal.

Apoi o mostra de pionierat civic. Deja sunt intrebator. Frustrat. Si un pic temator. Vreau sa fiu si asa. Zau. Vreau, vreau, vreau. Sa fie carti la metrou. Si pt ca Dl Presedinte al Romanilor a castigat un al doilea mandat si la Metrou o sa fie liniste, vreu si ceai si miros de carti. Poa un stand langa gheretade fornetti (si mai bine covrigarie ca are asa un aer boem). Eu nu am inteles expriamarea usor gnostica/, dar plmmmm ce stiu eu? 🙂 Dar as vrea sa votez si eu cu constiinta mea de cetatean. Sa moara urna de ciuda ca n`ar mai exista turism electoral.

Deci. E minunat. Maestre, ai legatura 😀

2 Responses to “habarnism si o lume minunata”


  1. 1 Elena Cîrîc decembrie 8, 2009 la 1:22 am

    Viata e roz si roz este lumea toata…

  2. 2 Magda decembrie 20, 2009 la 8:59 pm

    Si Udrea ministru la Turism si dezvoltare regionala…in toata splendoarea ei.

    Propun sa se infiinteze un nou minister. Cel al Femeilor de Cariera, Orientate spre Succes si Dezvoltare Personala, Super Mame si Dadace in Acelasi Timp, Bombe Sexi si Manageri de Top, MILF in Timpul Liber si Doamne la Job, Care Lupta pentru Drepturile lor pe Twitter, Bloguri si Alte Instrumente Web 2.0.

    De ministrese nu am duce lipsa…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: