nu exista alt Base afara de Base si Boc este profetul Sau

Ii stim. Ii recunoastem dupa tremuratul din ochi sau detasarea exersata din glas. Sunt za first and za last line of defence, aparatorii Olimpului si martirii lui Zeus. Jihadul portocalelor nu se poate duce fara ei, reformarea institutionala (a se citi in cheie canibala) nu exista in afara lor. Ei sunt Smith ai Matrixului, santinelele bunei conduite, aparatorii logicii prezidentiale. Arhimezi intru gloria cincinalului, mujahedini ai bordurilor, apostoli ai galinaceelor. Argumente din cartile sfinte ( a se citi rapoarte prezidentiale) si verbe ale patosului. Cabale si devoratori, adevaruri luminate in becuri luxten.

Este vremea lor, a celor ce duc invatatura tainica pe umeri puternici. Iesiti din noapte si pasiti in lumina diminetilor numaratorilor paralele. Lei si mistreti, vulturi si sfincsi, toate vietuitoarele musca din marul cunoasterii. Pacatosi izbaviti, magi de la rasarit anunta venirea Zeului. Cu ochiul atent el vegheaza sirul de credinciosi, mistici sufi in cercuri guvernamentale. Boc este inceputul si sfarsitul, bratul armat al lui Ballah. O tu, zeu nemilos ierta-ne pe cei misei si cheama-ti inchizitorii sa ne elibereze. Neofiti si maestri, violeti sau roz in obrajori. Ei sunt cei care vorbesc aceeasi limba. Numerologie, gnosa si mistere. Trompete de aur, pendulurile lui base, mantra si samani de Cotroceni. Cucuveaua a fost sacrificata, sangele ii este rosu, se bea intru gloria portocalie.

Mama mi-a zis ca „unu cu ochelari si par de mistret il pupa in cur pe Base” si uitati ce fac eu aicea 😛 Baiat neserios. Ca tot nu am facut vreo leapsa, fac si je una. Top 5/12 aposotoli ai lui Zeus. Sau cat va lasa inima 🙂 Pasez aberatia cui vrea s-o preia, dar cu dedicatie speciala pt Oana, Anca, Irina si Mosu. Da si la altii care e cu frica de Dumnezeu si vrea sa scrie 🙂

PS. Ai mei sunt in ordinea iubirii olimpiene.

1. Catalin Avramescu

2. Radu Moraru

3. Andreea Pora

4. HRP

5. Marcel Hoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: