sindicatul fiintelor de basm

Motto

Mos Craciune, Mos Craciune,

Pe la noi sa nu mai vii,

Ca te bag in pizda ma`tii

Si ma cac pe jucarii

(sursa: de la tata lu bonea)

Sarbatori bizdoase, dragii elfului. In redactie se vorbeste in inglish, „yeah, yeah, yeah”, in amintirea probabil a dl „yes, yes, yes”. Sarbatori cu liniste si caldura in suflet va ureaza toata lumea, dar cum je va pretuiesc va urez sa aveti parte de cele mai faine x-mas-uri everr. De unde si termenul impropriu, dar perfect valid. La teveu ruleaza un film cu vara si gagici bronzate. Asta ca sa stiti. Je ma gandesc sa infiitez un sindicat al fiintelor de basm. Pana mea de pe palaria de elf care imi camufleaza privirea patrunzatoare. Rili. Asta e my new years resolution.

Sindicatul fiintelor de basm

Este o organizatie non-reala si cvasi-imaginara. In ea, presedinte de onoarea, etern, alfa si omega, yin si yang… este Moi. Nu va spariati, nu`s un sef rau, neatent sau lipsit de har/haz. Depinde cat de mult reusesc sa va farmec. O sa inregistrez marca la OSIM sa nu mi-o iau in freza sauvage ca Udrea. Fuck land of choice, welcome in za land of cul fearies. Cu mini in frunte, ca si asa n-am debordat de masculinitate vreodata.

Za rules

Za first rule of za sindicat iz u brag about the sindicat. Za second rule of za sindicat, iz U BRAG ABOUT ZA SINDICAT. Oricat va iubesc, respect, admir daca sunteti sfiosi si introvertiti, poetici si candizi, poeti si poetese, fiinte delicate… this iz NOT YOUR PLACE. A nu se intelege ca nu admitem in sindicat parfumurile pretioase; ba chiar le incurajam. Dar tre sa dati dovada de ironie+ autoironie. Cine se ia prea in serios nu poa sa vaza regatul, deci nu poa sa intre in sindicat, deci oricum INCUIATII au teritoriile lor, deci fuck off. Aci nu primim cei cu bucili stranse si maxilarele inclestate.  E un loc nediscriminatoriu a carui unica discriminare este capacitatea de a nu discrimina+umorul+ stalcirea limbii romane.  MISTEAUX 😛 (sar`mana Oana pt ca existi si pt ca ai limba asa dulce) Aista nu inseamna ca nu e loc deschis pentru frustrati. Why me, iz kind of one. Un petit peu, a little bit. BINEEE, UN MARE BIT. Ati pricepit? Daca nu ati pricepit, nu va judec pt ca cine este eu sa judece spirite inalte?

O alta regula care va guverna sindicatul fiintelor de basm este necugetata spunere a ce`ti trece prin cap. SPATIU LIBER DE CENZURA, CITESTE O CARTE, FA SEX CU O ELFOAICA (diana o sa zica ca incerc sa agat gagici… ) Sunteti in ne-primejdie. Rili. Aplicam regula sexului in familie. Adik we dont do that. It`s… WEIRD. Poa cand doar la vreo petrecere in toga… o data pa an… daca simtiti nevoia… dar in rest, NU. Promovam masturbarea intelectuala si iubirea de sine, in camere separate… in caz de forta majora and stuff. Avand experienta caselor elfilor, o sa ii invit si pa ei ca e buni si distepti. Sper sa ii cunoasteti asa cum ii cunosc si je. Bauti si fumati de propriile aberatii serios debitate.

Deci. Ii invit pe cei cu musca pa caciula, elful la rever sa mi se alature in ceea ce va insemna o regandire strategica de marketing a celor care nu au in suflet decat bucuria de a oferi si celorlalti cate o smectie pa figura. Va iubesc, sunteti cei mai buni.

PS: fetelor, dans. Oana, Anca, Irina imi cer scuze ca fara sa va consult va bag intr-o devolutie spiritualiceasca-elfeasca taman cand steaua sus rasare. Sper sa ma intelegeti. Ceea ce imi urez si mie. Long live our sindicat.

PS 1. Organigrama: Sef – Je. Sclav – Je. Director de vanzare – Je. Secretar – Je. PR – Je. Cum vedeti, nu pot sa fac chiar totu singur… Deci am nevoie de adoratori si fani. Va multumesc ca exist!

18 Responses to “sindicatul fiintelor de basm”


 1. 1 Bianca decembrie 21, 2009 la 9:34 am

  :))) foarte tare dom’le!! rad cu lacrimi:))

 2. 2 Diana Stoleru decembrie 21, 2009 la 9:48 am

  Imi place cum pui problema. Vreau in sindicat.Eu sunt zana,asa zice Oana 😀
  Unde si cum platim cotizatia?

 3. 4 Traian decembrie 21, 2009 la 11:35 am

  Sindicat adica in sensul yankeu : mafie ? I like it 👿

 4. 6 Lucian Davidescu decembrie 21, 2009 la 11:56 am

  :)) pot să fiu renul lui moş crăciun?

 5. 9 Melting decembrie 21, 2009 la 12:14 pm

  pesemne că am vreo boală celiacă, ceva… așa că renunț la pâinea cea de toate zilele :Ppp (din ce în ce mai puțină, anyway), mi-am dat azi demisia și intru în sindicat cu tot dasein-ul :Ppp
  ps: mai am verde pt vreo 2 ședințe elfești =))

 6. 11 Anca Bundaru decembrie 21, 2009 la 12:25 pm

  Eu sunt sefa intotdeauna, daca e sa fiu intr-un sindicat, macar sa-l conduc. Altfel, nici nu ma gandesc. 😛

  • 12 elfuldelamare decembrie 21, 2009 la 12:31 pm

   Nu ne vindem sindicatul. Repet, nu ne vindem sindicatul. va rog acoperiti`va ochii. (ps. putem negocia. ps1. depinde cat de mare e mita. ps2. dak dai o bere, e al tau:)) Deci, nu ne vinde sindicatul!!

 7. 13 Magda decembrie 21, 2009 la 12:50 pm

  Bai elfule, ai loc si de o Zana Maseluta prin sindicatul asta? Da sa nu ma pui sa dau prea tare din bagheta ca pun tot regatul Puf Puf pe tine…:D

 8. 14 elfuldelamare decembrie 21, 2009 la 1:05 pm

  Lumeee, lumeeee… Zana Maseluta si`a anuntat intrarea in sindicat. Rog a se consemna nota razboinica pe care o castigam prin venirea Maselutei.

 9. 16 Magda decembrie 21, 2009 la 1:26 pm

  te invit sa nu fii ironic elfule ca nu stii cand se transforma Maseluta intr-un Canin Veninos…:D

 10. 17 elfuldelamare decembrie 21, 2009 la 1:27 pm

  Musca`ma de jugulara, musca`ma de jugularaaaa:P baby, i trust your bite:))

 11. 18 Oana decembrie 21, 2009 la 3:50 pm

  Daca is un fel de scriitoare ironica si auto, pot si io? Vreau sa fiu… sigur, Elena Udrea, dar nu chiar, prefer totusi a fi arkuda. Ce e aia? E, o chestie 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: