pizda, pula vs vagin, penis sau despre razboiul cuvintelor si filosofia degetului in fund

E atat de mare discutia incat un blog nu mi-ar ajunge sa comprim ceea ce imi vajaie prin cap.

Dar am inceput bine 🙂 Cum pun statusul asta pe fb, cum ii apare nush ce avertizare ca ma angajez in behaviour nasparliu. Si ca sa fiu atent ca mi-o iau pe coaja. Tipic globalist raspunsul asta. Sau broascuta stia prea mult, we shoot the biatch. Anyways.

Inceputul:

– e o cestiune de bun simt, limbaj ingrijit si civilizat, respecta-te pe tine insuti si vei fi respectat. Stiti? Antreul la intelepciunea populara. Deschiderea spre o turbare sora cu trairismul. Ai carte, ai parte. Cuvintele ne dor. Amintirile ne chinuieste. Sincer, iti spun urasc cum vorbeste. Stiti. Ineptii care au fost mostre de intelepciune pe cand nu exista internet, ne spalam la rau si ne otraveam fantanile. La ora actuala, urmasii razesilor si razeselor, aprigi ipocriti nerecunoscuti decat in pat cand se masturbeaza cu plapuma peste nas, sustin sus si tare „uratenia cuvintelor”. Ntz, ntz, ntz. sunt o lady. ce plm… Un barbat nu s-ar comporta niciodata asa. Ar fi galant si ar vorbi doar cu petale de trandafiri verbali.

Cuprinsul:

– sigur precautia asta cu limbajul este de inteles intr-un taram al cretineilor care isi bat nevasta ca nu mulge vaca politically corect. Sau in care ea si el scuipa la seminte la cinema. Sau etc, samd. Stiti in ce el pays ne aflam.  Pe de alta parte, cati „periculosi” nu se dau zmei prin limbaj, cati sunt „tare in gura”, ciumegi (pl de la ciumeg?). Ba mediul asta matricianesc al www ii plin de putoi tari in laringe. Faimosi ori ba. Gasim jdemii de motive pro si contra. De aia spusei ca nu ajunge un blog. De aia vom sintetiza: ne aflam in fata unei alegeri istorice: ipocriza sau buna-cuviinta? Stiu, e piticul meu nerezolvat inca (autenticitatea), dar orbi sa fiti sa nu vedeti ca cam am dreptate:) De ce sunt opozabile ipocriza si cuviinta? Pentru ca sunt:)) Imi cer scuze daca sunt cam radical, dar voi astia care ati cetit mai mult si ati inteles fix pula (deci tot ban pe ban face, deci cam cat am inteles si je) sunteti prea densi si prea arielati in ceru gurii. Ba chiar suspectez de flagrant budaistic. Adik cand stai pe buda si faci caca si oricat de distept sau doamna esti tot pute daca ai mancat ceva nasol la pranz. Ce ne invata lectia asta. Important e ce bagi in gura, nu ce scoti:D Si pe langa asta, oricat de neo-legionar suna si stiu ca cam suna… faptele vorbeste, vorbele nu raneste:)

Incheiere:

– in loc de incheiere vreau sa va urez tuturora cuvinte alese si intelepte, curate si imbalsamate. Cuvintele cocolino fac rahatelul pufos si mintea voioasa caci precum zic inteleptii si sfantul petru injura nainte sa il gaseasca Hristos.

Hai cu Bach-ul 😀

2 Responses to “pizda, pula vs vagin, penis sau despre razboiul cuvintelor si filosofia degetului in fund”


  1. 1 Oana Portase martie 30, 2010 la 6:15 pm

    Wash your mouth, young man :))

  2. 2 ema dobre martie 30, 2010 la 7:26 pm

    Aceste cuvinte ma doare !!!!!!!! Cu persilati se pune ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: