sa va stearga praful, baaa tristilor

Ca sunteti niste sulfe imbuibate si nu mai crapati de cat ati bagat in voi. Si voi, aia de i-ati votat (babe si mosi, pitipoance si cretini care ati pus botu la vrajeala) sa traiti BINE!!! Baaaa… sper ca sunteti in procentaj de peste 50% bugetari, ba!!! Na, ca v-au tras-o! Si o sa ne mai cracim ceva, fiti pe pace. Da, era mai bine cu mogulii si hotii de tara. AIA FURA MAI CU CAP CA TRISTII ASTIA.

Si voi si noi, adica fraierii. Astia fara mertzane. Da bree… pe post de capre si ne-am pus, zambitor si cu soarma intre dinti, in pozitia de „hai vino si ia-ma”. Si ai bugetarilor si ai privatilor. O natiune de capre, bree… Asta suntem. Cu niste smecherasi si domnite care cad fix in .ula nu si-o iau in poponet. Asa meritati. Si in 2014 s-o votati pa tanti Udrea! Ca nu v-a ajuns! Mai vreti. Mai aveti resurse serioase de prostie. S-o votati bine, sa iesiti la Universitate tristilor si sa acuzati angenturili straini si pa Ilici ca aduce pe Castro in tara! Fuckin morons!

Si da. Si ceilalti fura! Ca toti fura! Dar hotii buni stiu sa organizeze ba!!! Nu ca tristii astia! Huoooo! Sa se aleaga praful de numele voastre, imbuibatilor!

La multi ani, serpilor!! Da! Da!!

3 Răspunsuri to “sa va stearga praful, baaa tristilor”


  1. 1 Oana Portase mai 10, 2010 la 2:09 pm

    Că tot intenţionai tu să facem un „proiect personal”, un sindicat al fiinţelor de basm supărate pă viaţă :))

  2. 2 elfuldelamare mai 10, 2010 la 2:11 pm

    daaa… zanele cu ochii rosi de turbare si elfii cu ranjet sadic pe chip:D


  1. 1 Sa supravietuiti bine « L a z a r e s c u ' s Trackback pe mai 10, 2010 la 6:14 pm

Lasă un comentariu