articolul 53

Era o zi friguroasa de vara. Cladiri lovite de obuze si lasere. Nava mama a extraterestilor femeiti se lafaia la orizont. Corpuri strivite erau incubate si introduse in mici buncare transparante.

Creaturile celui de-al 7-lea cerc al infernului intrasera, prin Dambovita, exact in centrul capitalei. Monstrii facuti din durere si sange inghiteau suflete si fugareau tineri amorezati prin metrouri si prin teatre. In urma lor ramanea doar ura si incrancenare.

De cand granitele fusesera uitate, armata era nevoita sa alunge racketii ucrainiei cu furci si topoare. Nu mai erau nici pusti, nici gloante. Iar avioanele F16 erau fara motoare de ceva vreme. Se vandusera catre fostii vecini de la sud pentru 10 tone de castraveti murati.

Breee… astea sunt scenarii kinki. Ia uitati ce zice la Constitutie.

ARTICOLUL 53
(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.

(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.

Sau „sinistru” ala e vag definit taman sa fie bagat la inaintare in momente din astea sensibile.

Alooo… mai e vreo minte sanatoasa in empireu?!

PS: Da! Vocea ratiunii este Pora. Pora. Pora!

0 Răspunsuri to “articolul 53”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu