nu sunt ca voi

Ati calcat urmele din nisip si nu ati sesizat drumul care duce spre voi. Nu aveti habar si va ascundeti ignoranta in spatele unor zambete seci ce se vor nepasatoare. Traiti cu pofta pentru ca sunteti goi de povesti si nu puteti crea fara sa devorati pe altii. Va extrageti din ecuatii cosmice si va situati in centrul tuturor universurilor. Nu intelegeti pentru ca v-ati uitat compasiunea si confundati inocenta cu o pereche uzata de pantofi.

Spiritualitatea voastra se inchide intre 2 pahare de vodca si 3 feluri de a va ascunde ochii. Sunteti proprii vostri revolutionari fara  o doctrina, decat pe cea a „eu asa vreau”. Nu stiti ierarhie, nici valoare, nici respect, nici rusine. Blandetea v-ati uitat-o in prima casa a copilariei si cochetati cu meschinaria pentru ca va este frica de prea mult intuneric.

Sunteti de un fariseism infricosator, radeti cand altii dau tonul si injurati printre dinti sa nu va aude nimeni. Nu stiti sa fiti voi, pentru ca nu va intereseaza sa fiti ceva ce dispretuiti. Sunteti slabi si nu stiti sa va aparati o idee. Nu aveti cultura dialogului chiar daca propavaduiti eclectismul.

Va dispretuiam, dar acum mi-este mila. Sa va vad cum va bucurati cand pacaliti pe cineva. Cum va frecati mainile a satisfactie si cum imi vine sa plang cand va observ in micul vostru labirint. Sunteti tristi si din ipocriza voastra nu o sa se nasca nimic. O sa treceti la fel de usor ca trendurile si o sa va ofiliti cand altcineva are mai mult ca voi, e mai hulpav, stie mai multe. O sa muriti, incet, de prea plin. Si toti o sa va soptesca, intr-un final, neimplinirile.

0 Responses to “nu sunt ca voi”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: