404

am deschis usa si i-am dat peste nas. in loc s-o cuprind si s-o fac sa urle de placere, am determinat-o sa urle cu nasu tumefiat dupa un servetel. avea ochii plin de draci. pe ambii. nu stiu cati draci, dar cu siguranta depasau norma fireasca de lighioane pe anima patrat. sau cub. am tot auzit despre suflet. ca e mare, ca e mic, ca e meschin sau ciunt. dar niciodata despre vreun etalon de masurare a domniei sale. „nu va suparati, as dori un hectolitru de suflet imbuteliat”. revenind la nasuc. de unde si pana unde pasiunea mea pentru forme nazale ascutite? ce mi-ar placea sa am vreun parapsihologit pe aproape sa il rog sa-mi descrie traumele care ma conduc spre asemenea grozavii.

intr-o cu totul alta ordine. de neidei. tineretu din ziua de azi e tamp. am spus-o, gata. bine… nici cu restul lumii nu mi-este rusine, iar daca imi este ma ascund, efectiv, in corola de minuni. pana trece anul elfului de apa sarata, caci asa am inteles din nevrutele zodiacelor nevertebrate.

as vrea sa nu mai fiu invitat la… eventuri. si am descoperit, fara surprindere, ca atunci cand insinuezi despre cineva, acel cineva e primul care aplauda. si nu ma refer la politeturi. au contraire. oare acel cineva e atat de bou/vaca sau atat de lipsit/a de scrupule/pule.

e o cestiune de meditat.

in garniturile de metrou vechi, oamenii sunt mai neinteresanti. cei interesanti asteapta vagonul bine desenat cu te mai miri ce constelatii.

as vrea ca luna sa fie mereu in primul/ultimul patrar. un etern logo al seherezadei ce-si trage sufleteul dupa ce a debitat atatea nopti despre angoasele unor djini claustrofobici de lampi. faina gagica, pacat de logoree.

daca ar fi vreodata sa fiu femeie as da o lege prin care scot in afara legii ciorapii plasa. chiar nu le vad rostu!

cat despre fasihon… mai bine fashiem ceva intru limitarea pagubelor in spatiul dintre o ureche si alta. nu sunt misogin, nici macar misandru. si nu ma joc de-a paradigma ontologica. insa domnitele ar trebui sa invete povesti si mai apoi sa-si lase gleznele sa le povesteasca pataniile.

0 Răspunsuri to “404”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: