vis de marire si maritis

O tehnica bine stiuta in randurile visatorilor de profesie este impartasirea visului. Nu discutam despre vreo escatologie complexa. Nici despre sisteme filosofie ori psihologice de gandire. Za best way of keeping za dream este sa-l shareuiesti. Cand eram mic si n-aveam blog (deci nu existam) imi mai dadeam telefoane lu cativa oameni care este in sentiment cu mini. Pe planul asta. Adik locul in care queeny si za others good souls se intalneste. Acu ca is mare si exist…

Se facea ca ma casatoream. Cu o domnisoara. Duhh… Se facea ca venea in dr taberei sa stea o ora, 2 ca apoi trebuia sa plece la munte… cu pretenu ei… 😀 Si sa vezi minunatie: n-a mai plecat. Si din vorba in vorba avem oleaca scene de tandrete (fara repercursiuni fizice, asa soft). Apoi nush cum am ajuns in mangalia, pe rozelor. Si tiu asta minte. MAXIM. Aveam 2 verighete legate intre ele de un lant subtire, subtire. Si aveam je o dilema ca (uitucu de mine) nu ma gandisem sa le separ. Si mai eraaa o masa lungaaa cu prieteni si alte chipuri necunoscute. Si vreo alti 2 indivizi tot faceau ochi dulci donsoarei in cauza in timp ce eu eram nush unde. Si m-am trezit asheaa… un pic rautacios (ca fur femeia altuia, ba chiar o cer de nevasta) si un pic abrutizat (ca dupa ce am furat-o, altii atenteaza la iubirii vietii mele).

Deci visu bate filmul.

4 Răspunsuri to “vis de marire si maritis”


  1. 1 Magda februarie 24, 2010 la 8:57 am

    si eu am visat odata ca trebuia sa ma casatoresc. si urma s-o facem pe un vas, la care ajungeam cu o barca. si asa se legana barca aia in fata mea, si asa ma codeam sa urc in ea, si asa ma stirgau toti de pe vas, ca am rupt-o la fuga :))) si m-am trezit fericita!

  2. 2 Fedorca februarie 24, 2010 la 7:32 pm

    Am o veste buna,de la anul o sa-ti explic eu mai bine ce e cu visele.Am fost acceptata in afara la psihologie(big big grin)

  3. 3 Paula Negrea februarie 28, 2010 la 2:00 am

    Elf, am catat doo ore, prin trei ani de blogareala, un vis-vis!
    Na, hehe!

    http://ladylook.blogspot.com/2008/05/vis-cu-nerv.html

    p.s. As vrea sa se-mplineasca, e clar, da? :d

  4. 4 Ciprian iunie 22, 2010 la 1:06 pm

    Share the dream, baby, share the dream…


Lasă un comentariu