povestea inchipuita despre domnul avramescu, zis si canibalul

Decor: sala oglinzilor din Palatul Primului Om, de cand s-au tras coruptii in teapa si purecii se ridica cu sapte dosare la cer.

Primul Act

Personaje: dl avramescu zis si canibalul, oglinda vorbitoare

canibalul: Da, voi manca din trupul dusmanilor Primului Om, le voi devora spiritul, le voi tine discursuri specializate, le voi cita din carti, le voi da cifre cubice si nu ma voi cobora la sol. Voi naviga printre paradigme si neologisme, de la Hayek citire, Australia land of choice, 13 din 27, 14 din cateva zeci de milioane. Nu trebuie sa ma las coplesit, eu sunt citirea si omega. Am studiat, sunt grupat in miscarea contra haosului. Moarte celor 322, 471 sunt prea multi, sa fie 300. 280 este cifra optima. Numerologie, o tu stiinta sacra a celor care vor nemurirea, nori incarcati de teorii si spirite ale Parintilor Fondatori, dati`mi putere!

oglinda vorbitoare: zi`le tu canibalule, tu ma incanti cel mai mult. Dintre cei Alesi, tu esti cel mai puternic, glasul tau ma incanta si patosul din ochi imi face gandul sa tremure de fericire.

canibalul (razand isteric): Asa este, nu?!? A stiut Primul Om de ce m-a ales. Am lasat mesaje la rascrucea drumurilor si am scris in sange printre pergamente si carti… Ooo, cat am scris, ce sanse, ce dulci vorbe. (cazand in reverie)… Ce mic eram atunci. In universitatea , printre misei, printre minti slabe si cugete stricate… printre atatea pofte si atatea pacate. Si unde am ajuns! Sunt mandru de mine si cetatea trebuie sa fie mandra ca eu sunt mandru de mine. Si mandru de mine…

oglinda (cu un oftat seducator): Ce mandru esti!

canibalul:… Asa e! Nu asta am zis? ASTA am zis, nu? Nu?

oglinda: Daaa…

canibalul (precipitat in gesturi, imprastiind hartiile cu discursuri prin sala): Discursul intai pentru tabloul doi, exemplul trei pentru cei patru. Nu trebuie sa uit cifrele, datele, trebuie sa le stiu, le-am memorat, simt cum imi ia foc gatul. VREAU!

oglinda: Ce vrei?

canibalul (trist si brusc apatic): O inima. As prefera niste creier, dar imi trebuie o inima. Usor rumenita, poate cu petale de trandafir, in sos de crin alb. Daaa… As prefera un creier, dar mai buna este o inima la gust. Si niste ficati. Si poate niste degete… sa le rontati (incepe sa rada convulsiv): Ront, ront, ront. 300,322, 417, 172, cifra cubica, cub incifrat, cubism, traierism, trainism, dadaism, 666, 8989, 112. 112?

2 Răspunsuri to “povestea inchipuita despre domnul avramescu, zis si canibalul”


  1. 1 Sebi septembrie 28, 2009 la 9:24 am

    :))))))))) Dude, you need professional help!


  1. 1 nu exista alt Base afara de Base si Boc este profetul Sau « elfuldelamare Trackback pe decembrie 19, 2009 la 12:11 pm

Lasă un comentariu